Check uw beleggingsverzekering!

Bent u nog tevreden met uw beleggingsverzekering? Welk rendement heeft u behaald en kunt u mogelijk nog halen? Is uw risicobereidheid veranderd? Welke kosten maakt u in de polis en welke kosten staan u nog te wachten? Kan de overlijdensdekking in uw polis voordeliger? Wat zijn mijn alternatieven?

Kortom; voldoende vragen waarop wij antwoord kunnen geven. Aan de hand van een kopie van uw polis en het laatste beleggingsbericht kunnen wij advies geven of voortzetten zinvol is of dat er betere alternatieven zijn. Ook als uw polis formeel niet onder de compensatieregeling van de woekerpolis valt, wilt dat niet zeggen dat er geen betere alternatieven zijn!

Wij betrekken daarbij de fiscaliteit, de kosten, de tarieven van de verzekeringsdekkingen en de beleggingen zelf (risico vs rendement en kosten).

Wij hanteren daarvoor een vast tarief van € 375,- ex BTW. Omdat wij dit volledig onafhankelijk in opdracht voor u doen, zonder verplichtingen richting bank of verzekeraar, kunnen wij u de juiste oplossing aandragen. U zult zien dat u die investering ruimschoots terug verdient!